Slik lager du enkelt en unik og minnerik “fødselsdagsduk” til barna

Når man holder barnebursdag for de små er det en kjensgjerning at fort kan bli litt (mye) søl. Man bruker kanskje ikke nødvendigvis den aller fineste og hviteste duken man har i slike anledninger. Vi vil derfor heller tipse om å lage en egen “fødselsdagsduk” som du kan ta fram år etter år. 

Du kan for eksempel kjøpe et fint og fargerikt stoff på en gardinbutikk. Det gjør ikke noe om stoffet ikke nødvendigvis er beregnet til å lage duk, du skal jo kun bruke den i anledning fødselsdag. Dersom du ikke har symaskin, så kan du også klippe kantene med en sikksakk-saks.

Et annet alternativ er å bruke et stort, hvitt stoffstykke eller laken. La barna selv få tegne på denne duken det første selskapet den er i bruk. Husk på å få de til å signere. Deretter kan du brodere over de flotte barnetegningene og signaturene. Kommer det noen nye gjester til neste fødselsdag, må de også få sin plass på duken. Dette blir garantert et fint minne i årene fremover, og det er nok også gøy for gjestene å finne fram til sin tegning som de tegnet for X antall år siden. Alternativt kan du kjøpe tusj og farger som er beregnet på stoff. Når du fikserer fargene med strykejernet, vil en slik duk kunne holde i mange år fremover.

Likte du dissene rådene? Da må du gjerne dele det med vennene dine på sosiale medier!

Lik gjerne siden vår på Facebook for flere gode råd.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *