Gode tips til deg som bruker neglelakk

Neglelakk tar seg flott ut, og gir et inntrykk av velstelte hender. På denne siden gir vi noen gode tips og råd til deg som liker å pynte neglene med neglelakk.

Råd 1: Unngå neglelakk som flasser

Har du opplevd at neglelakken flasser? Det er svært irriterende, og ikke spesielt pent. For å få en neglelakk som sitter lenger, og ikke skaller av fullt så fort, bør du passe på at du påfører tynne lag. Legg heller på to – tre tynne lag, enn ett tykt, da tykke lag skaller av mye fortere.

Råd 2: Slik sjekker du om neglelakken har tørket

De fleste som har lagt neglelakk vet at tørketiden kan være en tålmodighetsprøve. Et triks for å sjekke om neglelakken har blitt tørr, er å legge to negler forsiktig mot hverandre. Kjenn etter om det føles glatt. Dersom det gjør det, så er det klart for å legge neste lag. Er det derimot litt motstand, så gjør du lurt i vente litt.

Råd 3: Slik beholder du glansen

Unngå å ta på håndkrem rett etter at du har tatt på neglelakk, da dette kan føre til at neglene mister noe av glansen.

Råd 4: Slik får du neglelakken til å holde lenger

Rens alltid neglene med neglelakkfjerner før du tar på neglelakken – også når du ikke har på neglelakk fra før! Neglelakken vil da sitte mye lenger, fordi da fjerner du fettstoffene som er på neglene. Du gjør også lurt i å avslutte med et lag blank overlakk på neglene. I tillegg må du gjerne bruker litt overlakk på undersiden av neglene. Da vil du på en måte forsegle dem, og du får negler som ser penere ut mye lenger.

Råd 5: Slik unngår du luftbobler i neglelakkflasken

Unngå å riste neglelakkflasken før bruk. Dette fører til at det oppstår luftbobler inne i flasken, noe som igjen kan få lakken til å flasse av. Da bør du heller snu flasken langsomt opp-ned, og rulle den forsiktig mellom håndflatene.

Råd 6: Slik unngår du at korken på neglelakken setter seg fast

Har du opplevd at korken på neglelakkflasken sitter dønn fast? Du kan for eksempel bruke en nøtteknekker for å få litt bedre tak. Forebyggende kan du smøre litt olje på flaskehalsen når den er ny. Da unngår du at korken setter seg fast så lett.

Råd 7: Slik kan du utnytte neglelakk-restene

Hvorfor ikke bruke neglelakk-restene du har stående til å lage din egen neglelakk? Bland dem sammen, og du får din egen, unike farge.

Råd 8: Spare penger

Dersom du har et spesielt merke på neglelakken som du liker ekstra godt, kan det være lurt å sjekke ut prisene på nettet. Ofte er det mange gode tilbud å finne. Vi er veldig glad i nettbutikken til NordicFeel, de har alltid et stort og variert utvalg og i tillegg gratis frakt. Du kan sjekke utvalget deres på neglelakk her.

Likte du disse rådene? Da må du gjerne dele det med vennene dine på sosiale medier!

Lik gjerne siden vår på Facebook for flere gode råd.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *