Slik unngår du at juletreet drysser – 2 smarte triks til juleetreet

At juletreet er et viktig element for å få den rette julestemninga er vel de aller fleste enige i. Men at det drysser er vel ingen spesielt glad i. Her gir vi deg noen gode tips til hvordan du kan unngå at juletreet drysser så mye.

1. Glyserin

Sett juletreet i en bøtte med vann tilsatt 1 ss glyserin i tre dager før den skal pyntes. Etter at granen har fått i seg dette vannet, skal du dyppe foten i smeltet voks. Dette fører til at porene tettes igjen, og juletreet vil holde seg mye friskere.

2. Sukker

Et annet triks for å unngå at juletreet drysse en kopp sukker sammen med vannet i juletrefoten. Deretter fortsetter du å vanne med sukkervann hver dag. Det gjør også godt om du vanner det med blomstergjødsel to ganger hver uke. Husk at treet gjerne trenger mye vann de første par dagene det står inne.

Likte du disse rådene? Da må du gjerne dele det med vennene dine på sosiale medier!

Lik oss også gjerne på Facebook for flere gode råd.

[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Message” type=”textarea” /][/contact-form]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *