Gode tips til deg som bruker maskara

Veldig mange bruker maskara daglig, som en del av den daglige morgenrutinen. Her har vi samlet noen gode tips til deg som bruker maskara.

Ikke pump luft

Er du kanskje en av de som pumper maskarabørsten inn og ut av beholderen når du skal påføre litt maskara på øyevippene. Kanskje gjør du dette for at du skal få på litt mer maskara på børsten. Vårt råd til deg er å ikke gjøre dette, for da pumper du mye overflødig luft inn i beholderen. Dette vil igjen sørge for at maskaraen tøker fortere ut. I tillegg kan det føre til at den fort blir seig.

La ikke maskaraen bli for gammel

Det er viktig at du ikke lar maskaraen din bli for gammel. Mage maskaraer er faktisk modne for søppelkassa etter bare 3-4 måneder. Dersom den i tillegg lukter vondt trenger du ikke å være i tvil. Tenk bare på hvor mange bakterier som har bosatt seg inne i der da. Ikke akkurat noe man ønsker å påføre rundt øynene sine, eller hva?

Rengjøring av vippetang

Du bør vaske vippetangen og gummiremsen godt med alkohol etter hver bruk. Dette fordi en skitten vippetang i verste fall kan gjøre at du pådrar deg en øyeinfeksjon eller en annen øyeirritasjon. En annen ting å tenke på er at dårlig renhold vil medmøre at det fester seg maskararester på gummiremsen. Dette vil bli som et lim mot vippene dine neste gang du bruker den, og fører til at du lett kan dra av vipper når du bruker tangen. Og du ønsker vel å ha så fyldige øyevipper som mulig, eller hva?

Likte du disse rådene? Da må du gjerne dele det med vennene dine på sosiale medier!

Lik gjerne siden vår på Facebook for flere gode råd.

Leave a Comment

Your email address will not be published.